پایان نامه بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی غنی شده با آهن معمولی و ریزپوشانی شده

پایان-نامه-بررسی-زنده-مانی-باکتری-لاکتوباسیلوس-کازئی-در-بستنی-غنی-شده-با-آهن-معمولی-و-ریزپوشانی-شدهپایان نامه رشته صنایع غذایی با موضوع بررسی زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی غنی شده با آهن معمولی و ریزپوشانی شده، در قالب فایل word و در حجم 93 صفحه. کم خونی فقرآهن، یکی از شایعترین کمبودهای تغذیه ای در جهان و ایران است که یکی از راه های مقابله با آن تقویت کردن مواد غذایی با آهن ...


قیمت:20,000 توماندانلود فایل